Produkcja i marketing żywności - nowy kierunek na uniwersytecie w Częstochowie

„Produkcja i marketing żywności” - nowy kierunek studiów w ofercie rekrutacyjnej 2021/2022 Uniwersytetu Humanistyczno-Przyrodniczego im. Jana Długosza w Częstochowie!
Studiując na kierunku produkcja i marketing żywności zdobędziesz wiedzę i umiejętności praktyczne z zakresu m.in. nowoczesnego zarządzania rolnictwem w fazie przetwórstwa, przechowalnictwa oraz dystrybucji, uwarunkowań procesów rolniczych na rynku krajowym i zagranicznym, a także kultury mieszkańców obszarów wiejskich, analizy rynku, negocjacji biznesowych czy systemów informatycznych wspomagających podejmowanie decyzji z działalności rolniczej. Zapraszamy!

Szczegółowe informacje znajdziecie na stronie rekrutacyjnej Uczelni:

https://rekrutacja.ujd.edu.pl/pl/  

oraz stronie Wydziału Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych:

http://www.wnspt.ujd.edu.pl/


data ostatniej modyfikacji: 2021-07-23 13:58:08
Komentarze
 
Polityka Prywatności